Adatvédelmi szabályzat

Adatvédelmi nyilatkozat

Az SportWorld Pro Kft. webáruházában megrendelés igénybevételéhez regisztráció szükséges. A regisztráció során Ön személyes adatokat fog megadni. (név, cím, stb.) Az SportWorld Pro Kft. tudatában van a személyes adatok fontosságának és védelmének, ezért a ránk bízott adatokat tiszteletben tartjuk, és azokat bizalmasan és körültekintően dolgozzuk fel. Azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá, harmadik fél számára, a törvényben meghatározott eseteken kívül, semmilyen körülmények között nem adjuk ki.

Az összes adatfeldolgozási művelet az adatvédelmi nyilatkozatnak és a vonatkozó törvényeknek megfelelően kerül végrehajtásra.

A SportWorld Pro Kft. nem használja fel az Ön személyes adatait arra, hogy Önnek kéretlen leveleket küldjön üzleti ajánlatairól, hirdetéseiről. Hírlevelet kizárólag azok a felhasználók kapnak, akik előzetesen hozzájárultak, hogy részükre levelet küldhessünk. A hírlevélről történő leiratkozást a bejelentkezés során bármikor megteheti.

A SportWorld Pro Kft. nem adja, és nem cseréli el az Ön adatait.
A jelen Adatvédelmi nyilatkozat elfogadásával Ön beleegyezését adja, hogy az SportWorld Pro adatait a nyilatkozatban ismertetett módon feldolgozza.

 

Kapcsolat


Kérdése van?

Keressen minket bátran alábbi elérhetőségeink bármelyikén.


H-9023 Győr Richter János utca 9. +36 20 236 7388